Wat we doen

Oesterman inhuren, doe mee met onze oesterproeverij of boek een personeelstraining met Zilt en Zalig

Oesterman:Heb je iets te vieren en zoek je iets bijzonders? Dan komen we met kraakverse oesters langs en openen ter plekke de oesters voor je gasten. Oesters zijn een perfecte conversatie starter. Er ontstaat altijd reuring en gelach. Culinair entertainment!

Dagelijks zijn we bezig met de beste kwaliteit oesters, bezoeken we oesterkwekers die oesters hebben waar we over kunnen vertellen. Met eigen ogen zien we het gebied waar de oesters gekweekt worden, door wie, zien we het intensieve proces en hebben we mooie gesprekken over hun werkwijze en filosofie. Deze kennis delen wij vervolgens weer met oesterliefhebbers en horeca/visspeciaalzaken. We openen alleen oesters die we vooraf zelf voor je geselecteerd hebben.
 
Oesterproeverij: Omdat er zo veel over de oesters te vertellen valt hebben we de Oesterproeverij toegevoegd. Hier kun je ontdekken wat het verschil in oesters is, hoe je ze opent, vertellen we het verhaal van de kwekers en leer je wat je bij welke oester kunt drinken.
 
Wil je dit ook eens meemaken? Boek HIER 
 
Training: Gericht op gastvrijheid, klantgerichtheid door middel van oesters, schaal- en schelpdieren.
Zilt en Zalig gebruikt haar kennis om op een boeiende en interactieve manier personeel te trainen. Nieuwe inzichten op de werkvloer, basiskennis van de oesters, schaal- en schelpdieren, inspireren met humor. Dit alles zodat jouw personeel dit kan inzetten voor gastvrijheid en klantgericht te werk kan gaan.
 
Geschikt voor restaurants, cafe´s, groothandels, visspeciaalzaken en horecascholen

Wil je samenwerken of heb je een ander idee hoe Zilt en Zalig iets voor je kan betekenen? Neem contact met ons op