Oesters, oesterman inhuren, oesterman, fruits de mer, zeevruchten

Fruits de Mer

Fruits de Mer… zeevruchten van de kust.

Waar denk je aan als je Fruits de Mer in gedachten hebt? We vermoeden dat je denkt aan een tafeltje ergens in een kustplaats met uitzicht op de zee, zilte lucht, een warme zon, een zacht briesje en met een plateau Fruits de Mer waardoor je je tafelgenoot niet meer ziet! Wijn erbij en je hebt een geweldige avond!

Een goed gevuld plateau Fruits de Mer bestaat uit meerdere heerlijke zeevruchten. Hierbij kun je oa denken aan oesters, kreeft, gamba´s, coquilles, kokkels, krab, scheermessen, langoustines en king krab.

Zeevruchten zijn mega gezond, bevatten weinig koolhydraten, vetten en hebben voldoende eiwitten.

Er bestaat geen volgorde bij het eten van Fruits de Mer, gewoon pakken waar je zin in hebt, soms met een naaldje prikken, met je handen eten of met een vorkje het vlees uit de kreeft of krab halen. Het is een interactief geheel.

Wat nou als die leuke plek met uitzicht op zee niet binnen bereik is op het moment dat je wel heel veel zin hebt in Fruits de Mer?

Dan kun je de hulp van Zilt en Zalig inschakelen.

Voor groepen op locatie bereiden wij in een avondvullend programma een heel Fruits de Mer diner (in gangen) voor gasten. Geheel in style, interactie, aandacht voor gasten en zeevruchten van alleen de beste kwaliteit om je vingers bij af te likken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook blog Oesters, de 5 meest gestelde vragen

Volg ons op Youtube instagram Facebook