beursstand catering, catering, beursstand, catering amsterdam, catering rotterdam, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest catering, partycatering, party catering, oesterman, oesterman inhuren, oesterman inhuren op locatie, oesters openen, Zilt en Zalig

De oesterman, interview met Marcus van den Noord

Marcus van den Noord is een zeer bevlogen man die al ruim 10 jaar als oesterman door het leven gaat.

Hij noemt zichzelf ook wel de oesternerd, zijn ervaring en kennis heeft hij oa. te danken aan zijn nieuwsgierigheid voor dit natuurproduct van de kust… de oester.

Hij laat gasten ter plekke de heerlijkste en frisse oesters proeven op feesten, huwelijken, beurzen, evenementen en festivals.

Marcus geeft daarnaast ook door heel Nederland training aan horeca- en visspeciaalzaken omdat wij bij Zilt en Zalig vinden dat waar mensen ook oesters eten, dit van de beste kwaliteit moet zijn.

Bij Zilt en Zalig is een oester nooit zomaar een oester, als enige in heel Nederland openen we een zo breed mogelijk aanbod verschillende typen oesters (we maken voor elke opdracht een selectie uit 100 soorten oesters!). Hierdoor kunnen we je verhalen vertellen over de oesters, smaken, terroir, het verhaal van de oesterboeren en dit alles met een fijne dosis humor;)

Marcus is de meest enthousiaste verteller en geniet ervan mensen verschillende oesters te laten proeven… vaak schenkt hij hierna dan ook nog een drankje in de lege oesterschelp, dit is een cadeautje van Zilt en Zalig!

Marcus is samen met zijn vrouw Silvana al ruim 10 jaar bezig mensen op een fijne en laagdrempelige manier te laten genieten, altijd zijn ze op zoek om Zilt en Zalig te verbeteren en verfijnen…

Waarbij kwaliteit en blije mensen samen op NO.1 staan!

Volg ons op youtube instagram facebook