bruiloft, huwelijk, trouwen, weddingplanner, cateraar, oesters, oesters openen, oesterman, oesterman inhuren, oesterman op locatie

Bruiloft

Bruiloft

She or He said YES!

Jullie gaan trouwen en hebben een bruiloft te plannen, trouwlocaties te bezoeken, uitnodigingen te versturen, een diner te organiseren… kortom een heleboel te regelen voor jullie allermooiste dag vol sprankelende liefde.

Jullie willen een bruiloft die laat zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Dat kun je doen door het kiezen van een bijzondere trouwlocatie of met styling die jullie persoonlijkheden weergeeft.

Tijdens de receptie, voor het bruidsdiner of s´avonds als het feest losbarst ben je misschien nog op zoek naar een makkelijke bite voor je gasten en dan het liefst een bite waar gasten verrast en entertaint mee worden. Even iets anders dan de standaard snacks.

Laat kraakverse oesters openen door de oesterman van Zilt en Zalig.

Hoe dit werkt?

Nadat we contact hebben gehad over alle details sturen we een offerte. Zodra jullie hier akkoord voor hebben gegeven zal op jullie trouwdag de oesterman langskomen.

De oesterman heeft vooraf een prachtige selectie van verschillende soorten oesters gemaakt, de emmers die hij voor zich draagt vult hij hiermee.

Hierna zal hij zich subtiel tussen jullie gasten mengen en ter plekke oesters voor ze openen.

Een drankje in de lege oesterschelp mag hierna niet ontbreken! Er ontstaat iets in de ruimte… de reacties van gasten zijn vaak enorm enthousiast. Er ontstaan interacties, reuring en er wordt gelachen!

En wat dacht je van de leukste fotomomenten!

Zilt en Zalig werkt regelmatig samen met cateraars. Vraag je cateraar of weddingplanner contact met ons op te nemen.

We brengen niet alleen de heerlijkste kraakverse oesters maar ook een stukje entertainment?

Vraag nu vrijblijvend informatie op, bel 06-29836817 (WhatsApp bericht) of stuur een email naar info@ziltenzalig.nl